15 d’abr. 2018

Miran i dibuixar







Cada vegada que surts de viatge i has d’omplir la motxilla per un mes, la selecció dels estris per dibuixar és un moment complicat. Mai falta el bloc de notes Moleskine. Per mi, el tamany allargat és la mida perfecta per dibuixar els paisatges que visito. La caixa d’aquarel·les és l’altre element imprescindible. No deixo de meravellar-me de les possibilitats que té una simple caixeta de colors; L’obres, li poses unes gotes d’aigua i els colors corren amb una simplicitat casi màgica. Un altre element son els pinzells, jo  esculleixo pocs, son de difícil transport i després, en el taller i amb la ajuda de la fotografia acabo alguns dibuixos. Finalment, un parell de porta mines i dues gomes.
Aquest es el meu equip tècnic per dibuixar, després nomes cal donar-se una mica de temps per mirar i deixar que els colors flueixin pel paper blanc.   

El dibuix respecte a la fotografia "nomes" té un avantatge, "nomes" es dibuixa el que s’entén, i aquesta és la meva manera d’entrar en el viatge, la  d’intentar entendre el territori que trepitjo








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada